Training

WAY Trainingen voor iedereen

Alle trainers van WAY Training zijn experts op het gebied van training, beveiliging en outdooractiviteiten. Naast hun theoretische kennis beschikken zij over aanzienlijke praktijkervaring. Deze goed opgeleide en getrainde professionals hebben diverse werkgebieden verkend tijdens hun carrière.

Professionals

Onze trainingen zijn gericht op het ontwikkelen van specifieke kennis, vaardigheden en attitudes die noodzakelijk zijn om op een klantgerichte en veilige manier te reageren. De-escalatie neemt een centrale plaats in binnen al onze trainingsprogramma’s. De nadruk ligt op het herkennen van signalen, proactief handelen en het bevorderen van klantgerichte communicatie.

De trainingen van WAY zijn ontworpen voor professionals die in hun werkomgeving geconfronteerd kunnen worden met diverse vormen van agressie. Daarnaast zijn onze Fysieke en Mentale Weerbaarheidstrainingen ook geschikt voor niet-professionals.

Weerbaarheidstrainingen voor jongeren

Iedereen is weleens boos. Sommige jongeren zijn echter zo vaak boos of zelfs agressief dat ze zichzelf of hun omgeving hiermee schade berokkenen. Dan is het verstandig om iets met je boosheid te doen. Weerbaarheid betekent dat je jezelf tegen negatieve invloeden van buiten af weet te weren, verbaal en fysiek. Fysiek weerbaar houdt in dat wanneer je aangevallen wordt, je niet verlamt maar actie onderneemt.

Weerbaarheidstraining voor Vrouwen

‘No way!’ is een empowerende weerbaarheidstraining speciaal voor vrouwen. Tijdens deze training word je voorzien van essentiële tools en vaardigheden om je fysieke en mentale weerbaarheid te vergroten, waardoor je je zelfverzekerder en veiliger zult voelen in elke situatie. 

Teams

De kracht van het team
Een krachtig team streeft dezelfde doelen na. In onze training leer je doelen te stellen die het team beter maken; je leert hoe je de samenwerking binnen jouw team versterkt; je ervaart hoe je (meer) betekenis kunt geven aan jouw rol binnen het team. Je zult verbaasd staan over het resultaat!

Samen grenzen durven verleggen
Je wordt uitgedaagd je grenzen te verleggen. Samen met onze ervaren instructeurs ga je op een avontuurlijke manier ontdekken waar jouw grenzen liggen en deze leren te respecteren. Ook kijken we waar jouw weerstanden liggen en hoe je hiermee kunt omgaan om tot betere prestaties te komen.

Professionele ondersteuning
De instructeurs van WAY Outdoor-Teambuilding zijn professionals. Door training en ervaring zijn zij in staat goed te kijken en te luisteren naar ieder individu en ieders vaardigheden in te zetten in het teamproces. Het is derhalve vanzelfsprekend dat geen training er hetzelfde uit kan zien. Wij zullen daarom elke training op maat verzorgen, volledig naar de doelen en wensen van de opdrachtgever.

Geïnteresseerd geraakt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.