Over WAY Group

Wie ben jij? Hoe gedraag je je? Onze medewerkers willen dit graag in beeld brengen. Zij zijn als gastheer verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van je bezoek aan bedrijf, instelling of evenement. Zij waarborgen de veiligheid, bieden bescherming aan personeel en bezoekers en handelen snel bij mogelijke escalaties. WAY-medewerkers maken je bewust van een veilige omgeving.

Verkeersregelaars

Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus

EHBO'ers

Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus

Ondersteuning

Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus

Waarom Way?

Oplossingsgericht

Wij zijn toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte oplossingen die de unieke behoeften van onze klanten aanpakken. Wij omarmen creativiteit en flexibiliteit in onze aanpak.

Meer dan 27 jaar ervaring

Wat begon als horecabeveiliging is uitgegroeid tot een bedrijf met tientallen medewerkers en uitgebreid klantenbestand.

Sociaal betrokken

Wij geloven dat sociale betrokkenheid een fundamenteel aspect van ons bedrijf is. We zetten ons in voor het creëren van een veilige en gastvrije omgeving, niet alleen voor onze klanten, maar ook voor de gemeenschap.

Ervaring

286

evenementen

6500+

mensen ingezet

Missie:

We streven ernaar om onze klanten, medewerkers en de gemeenschappen waarin we opereren te beschermen en te ondersteunen, met een focus op het creëren van een veilige, gastvrije omgeving.

Visie:

Onze visie is om een voorbeeld te zijn in de beveiligingssector door innovatieve oplossingen te bieden, gedreven door ons engagement voor maatschappelijke verantwoordelijkheid en de gemeenschappen die we bedienen. We streven ernaar om een positieve impact te hebben door:

Oplossingsgerichtheid:

Wij zijn toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte beveiligingsoplossingen die de unieke behoeften van onze klanten aanpakken. Wij omarmen creativiteit en flexibiliteit in onze aanpak om vooruitstrevende beveiligingsstrategieën te ontwikkelen.

Sociale betrokkenheid:

Wij geloven dat sociale betrokkenheid een fundamenteel aspect van onze bedrijfsverantwoordelijkheid is. We zetten ons in voor het creëren van een veilige en gastvrije omgeving, niet alleen voor onze klanten, maar ook voor de bredere gemeenschap.

Klanttevredenheid:

Onze klanten staan centraal in alles wat we doen. We streven ernaar om niet alleen te voldoen aan hun verwachtingen, maar deze te overtreffen en het vertrouwen in ons te behouden door de hoogste normen in de branche te handhaven en altijd dat stapje extra te zetten.

Medewerkerswelzijn:

Wij geloven dat gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers de sleutel tot ons succes zijn. Daarom zijn we toegewijd aan het creëren van een stimulerende werkomgeving, persoonlijke en professionele groei en het welzijn van ons team.