Zorgondersteuning

Beveiliging

WAY biedt gespecialiseerde zorgbeveiliging, interventie en ondersteuning die zijn ontworpen om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren, met specifieke aandacht voor de behoeften van individuen in diverse zorgsituaties. Onze benadering combineert professionele expertise met empathie en zorg, gericht op het waarborgen van de fysieke en emotionele welzijn van patiënten en cliënten.

Beveiliging, Interventie & Ondersteuning

Beveiliging

Beveiliging & Toezicht

Onze zorgbeveiligers zijn getraind om proactief te handelen in uiteenlopende omgevingen, waarbij ze bedreigingen identificeren en de-escalerende technieken toepassen om een veilige sfeer te behouden.

Interventie

Beveiliging & Toezicht

We begrijpen dat elke situatie uniek is. Onze interventies worden op maat gedaan, rekening houdend met de specifieke behoeften en uitdagingen van de cliënt, met als doel een doeltreffende en respectvolle aanpak te garanderen.

Ondersteuning

Beveiliging, Toezicht & Service

Onze zorgbeveiligers zijn niet alleen experts in veiligheid, maar ook in het bieden van empathische ondersteuning. Ze zijn getraind om te reageren op de emotionele behoeften van individuen in zorgsituaties, met respect voor privacy en waardigheid.

Onze specialisaties

Beveiliging

Ons Zorg Ondersteunings Team (ZOT) is actief binnen diverse zorginstellingen.

Interventie

Gepaste dienstverlening voor interventies binnen de zorg is een van onze specialisaties.

Ondersteuning

Uw mensen ondersteunen? Daar zijn wij in getraind. Ook het opleiden van uw personeel op het gebied van weerbaarheid behoort tot de mogelijkheden.

Neem contact op

Wilt u graag meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier of via 085-0402560