Verkeer & EHBO

Verkeersveiligheid

WAY levert gekwalificeerde verkeersregelaars in de regio Hart van Brabant. Tijdens wegwerkzaamheden zijn deze professionals essentieel, primair om de overlast voor alle verkeersdeelnemers tot een minimum te beperken. Daarnaast waarborgen zij een veilige omgeving voor zowel weggebruikers als de arbeiders op de weg. Bij WAY zijn verkeersregelaars niet alleen goed getraind en gecertificeerd, maar ook experts die onder alle omstandigheden kalm blijven. Met hun vriendelijke benadering en gezag zorgen zij ervoor dat het verkeer op een veilige en efficiënte manier wordt geleid. WAY verkeersregelaars worden voornamelijk ingezet bij calamiteiten, wegwerkzaamheden, storing verkeersregelinstallatie’s en evenementen.

Veiligheid

Doorstroming

Flexibiliteit

Intern leiden we onze verkeersregelaars op bij WAY. Onze verkeersregelaars zijn gemakkelijk te herkennen aan de voorgeschreven kleding, en bovendien zijn ze uitgerust met portofoons en waarschuwingstoortsen. WAY biedt een breed scala aan verkeersdiensten in het Hart van Brabant. Naast verkeersregelaars en -begeleiders staan we ook klaar om te assisteren bij diverse verkeersgerelateerde vraagstukken. Of het nu gaat om infrawerkzaamheden of een grootschalig sportevenement, WAY is uw betrouwbare partner in het verkeer.

Waarom WAY?

Oplossingsgericht

Wij zijn toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte oplossingen die de unieke behoeften van onze klanten aanpakken. Wij omarmen creativiteit en flexibiliteit in onze aanpak.

Meer dan 17 jaar ervaring

Wat begon als horecabeveiliging is uitgegroeid tot een bedrijf met tientallen medewerkers en uitgebreid klantenbestand.

Sociaal betrokken

Wij geloven dat sociale betrokkenheid een fundamenteel aspect van ons bedrijf is. We zetten ons in voor het creëren van een veilige en gastvrije omgeving, niet alleen voor onze klanten, maar ook voor de gemeenschap.

EHBO

Zorg & Veiligheid

Onze EHBO’ers, met uitgebreide training en certificering, staan paraat om te worden ingezet voor evenementen, bijeenkomsten of andere situaties waar EHBO-voorzieningen cruciaal zijn. Met een scherp oog voor snelle respons en professioneel handelen, bieden onze EHBO’ers niet alleen directe zorg in geval van ongevallen, maar dragen ze ook bij aan een veilige omgeving voor alle aanwezigen.