Toezicht & Beveiliging

Beveiliging

WAY biedt uitgebreide beveiligingsdiensten voor diverse sectoren, waaronder bedrijven, particulieren, horeca en evenementen. Onze beveiligers zijn stuk voor stuk gediplomeerd en ondergaan aanvullende training in ons eigen trainingscentrum, gericht op specifieke beveiligingsopdrachten. Op deze manier waarborgt WAY Security de hoogwaardige professionaliteit van al onze medewerkers.

Een veilige, Gastvrije omgeving

Horeca

Beveiliging & Toezicht

Een heldere werkwijze brengt kalmte en helderheid met zich mee. Gasten zullen zich erkend en begrepen voelen, wat het gevoel van veiligheid en de algehele positieve ervaring bevordert. De sfeer blijft onaangetast doordat onze medewerkers de rust bewaren en adequaat handelen bij incidenten.

Evenementen

Beveiliging & Toezicht

Onze teamleden stralen gastvrijheid, vriendelijkheid en betrouwbaarheid uit naar het publiek. Ze zijn goed op de hoogte van het juiste moment en de juiste wijze van optreden. Alle medewerkers zijn uitstekend getraind in het vroegtijdig herkennen van signalen, wat een positieve impact heeft bij incidenten.

Objecten

Beveiliging, Toezicht & Service

Onze medewerkers zijn gericht op service, beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden, tonen sociale bekwaamheid en hebben ervaring in het beveiligen van zowel objecten als zorginstellingen. Wij streven naar een optimale match tussen onze medewerkers en uw organisatie.

Onze specialisaties

Zorg

Ons Zorg Ondersteunings Team (ZOT) is actief binnen diverse zorginstellingen.

Onderwijs

Gepaste dienstverlening voor onderwijsinstellingen is een van onze specialisaties.

Winkels

Uw pand en mensen beveiligen? Daar zijn wij in getraind. Ook het opleiden van uw personeel op het gebied van weerbaarheid behoort tot de mogelijkheden.

Neem contact op

Wilt u graag meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier of via 085-0402560