085 - 040 25 60 -    info@waygroup.nl

Wat houdt een WAY Training in?

Onze trainingen richten zich specifiek op de kennis, vaardigheden en houdingsaspecten die nodig zijn om hierop klantgericht en veilig te reageren. De-escaleren staat centraal in al onze trainingen. De nadruk wordt gelegd op signaleren, proactief handelen en klantgericht communiceren.

Trainers

Alle trainers van WAY Training zijn specialisten op het gebied van zowel training, beveiliging en outdoor. Zij hebben naast hun theoretische bagage, ook een flinke dosis praktijkervaring. Zij zijn goed opgeleid, getraind en zijn ook op verschillende werkvelden actief geweest.

Voor wie?

De trainingen van WAY zijn bedoeld voor professionals die in hun werksituatie met allerlei vormen van agressie in aanraking kunnen komen. Deze opleidingen worden gegeven op een MBO+ niveau. Daarnaast zijn onze Fysieke en Mentale Weerbaarheidstrainingen ook geschikt voor non-professionals.

Trainingen voor professionals in de beveiliging

Meer informatie nodig?

Wilt u meer weten van WAY Training of gebruikmaken van onze diensten? Aarzel niet contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord. Stuur een mail naar info@way-group.nl.

Weerbaarheidstrainingen voor jongeren

Iedereen is weleens boos. Sommige jongeren zijn echter zo vaak boos of zelfs agressief dat ze zichzelf of hun omgeving hiermee schade berokkenen. Dan is het verstandig om iets met je boosheid te doen. Weerbaarheid betekent dat je jezelf tegen negatieve invloeden van buiten af weet te weren, verbaal en fysiek. Fysiek weerbaar houdt in dat wanneer je aangevallen wordt, je niet verlamt maar actie onderneemt.

Referenties

Horeca en evenementen

Van kleine bruine cafés tot grote clubs. Van kleine tentfeesten tot grote festivals.Zorgbeveiliging

Van verschillende zorginstellingen tot algemene ziekenhuizen.

Jongerenwerk

R-Newt - Tilburg, Gilze en Rijen.