Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Security

“Wij verzorgen alle soorten beveiliging in het bedrijfsleven, de particuliere sector, horeca en evenementen. Onze beveiligers zijn allen gediplomeerd en worden daarnaast in ons eigen trainingscentrum extra opgeleid voor specifieke beveiligingsopdrachten.” WAY Security waarborgt hiermee de professionaliteit van zijn personeel.

Toegangscontrole

Medewerkers van WAY Security zijn servicegericht, communicatief onderlegd, sociaal vaardig en vooral ervaren in het beveiligen van objecten tot zorginstellingen . “Voor een optimale beveiliging, zorgen wij voor een juiste match tussen de beveiligingsmedewerkers en uw bedrijf”.

Evenementencontrole

Evenementenbeveiligers van WAY Security geven de bezoekers een gevoel van veiligheid. Zij zijn gastvrij, vriendelijk en betrouwbaar voor het publiek. Ze weten exact wanneer en hoe ze moeten optreden. Alle medewerkers zijn optimaal getraind in vroegsignalering. Hierdoor kunnen de medewerkers een positieve invloed uitoefenen op een potentiële agressieve situatie en overige incidenten. Een eenduidige werkwijze schept rust en duidelijkheid. Gasten zullen zich gezien en gehoord voelen. Dit komt het veiligheidsgevoel en de positieve beleving ten goede. “De sfeer blijft behouden doordat onze medewerkers de rust bewaken en correct optreden bij incidenten”.  

Controle in stijl

WAY Security maakt afspraken met u over de gewenste stijl van beveiligen, en ook de stijl van de beveiliger zelf. “Wilt u een beveiliger die uw gasten “in kostuum” ontvangt? Geen probleem, wij zorgen ervoor”.