085 - 040 25 60 -    info@waygroup.nl

WAY Security

WAY verzorgt alle soorten beveiliging in het bedrijfsleven, de particuliere sector, horeca en evenementen. WAY-beveiligers zijn allemaal gediplomeerd en worden daarnaast in ons eigen trainingscentrum extra opgeleid voor specifieke beveiligingsopdrachten. WAY Security waarborgt hiermee de professionaliteit van de WAY-medewerkers.

Evenementencontrole

Evenementenbeveiligers van WAY Security geven de bezoekers een gevoel van veiligheid. Zij zijn gastvrij, vriendelijk en betrouwbaar voor het publiek. Ze weten exact wanneer en hoe ze moeten optreden. Alle medewerkers zijn optimaal getraind in vroegsignalering. Hierdoor kunnen de medewerkers een positieve invloed uitoefenen op een potentiële agressieve situatie en overige incidenten.

Toegangscontrole

Medewerkers van WAY Security zijn servicegericht, communicatief onderlegd, sociaal vaardig en vooral ervaren in het beveiligen van objecten tot zorginstellingen. Voor een optimale beveiliging, zorgt WAY voor een juiste match tussen de beveiligingsmedewerkers en uw bedrijf of organisatie.


Persoonlijke benadering

Een eenduidige werkwijze schept rust en duidelijkheid. Gasten zullen zich gezien en gehoord voelen. Dit komt het veiligheidsgevoel en de positieve beleving ten goede. De sfeer blijft behouden doordat onze medewerkers de rust bewaken en correct optreden bij incidenten.

Controle in stijl

WAY Security maakt afspraken met u over de gewenste stijl van beveiligen en ook de stijl van de beveiliger zelf. Wilt u een beveiliger die uw gasten in kostuum ontvangt? Geen probleem, wij zorgen hiervoor.

Referenties

Tweestedenziekenhuis - Tilburg

Kampioenschap PSV - Eindhoven

Oranjeboel/Koningsdag - Rijen